Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

a jéééje, zase pro mne neznámé slovo...Evi, co že je to ta "vejmrda" ? :-D

Co dnes vaříte?Já večer jak přijdu,pečené uzené koleno,chleba,okurčička a k tomu vejmrda.:-p:-D :-D

jaaaj toto...vies co to ti je take fajne...ja to mam s tou smotanou tak rada ze az.

kotletky a žampióóóny ;-)

alus.s.....ja namojdusu neviem o aky napad ide:-//

vybusna, ihned si ten návod zkopíruji...díky :-))

Jojo, je to fuška. A to budou letos první Vánoce, kdy budu péct cukroví sama za sebe. To bude hudrování. Snad tu přibude hodně receptů na cukroví. Aby bylo pořádně z čeho vybírat. :-*

Jindřiško palečky držím a určitě se to povede :yes: Každý jednou začínal a každý ty oči kulil :-D Ze začátku si třeba vybírej méně náročné receptíky a pomaličku budeš přibírat ty náročnější. Opravdu neboj, půjde to :-)

Teda, já když koukám na ty recepty, tak vždycky úplně kulím oči. Snad se to jednou taky naučím. Musím se činit.

Mockrát děkuji za inspiraci. Jsem sama zvědavá, co se mi z toho vyklube...ach jo, ty začátky :-O. Držte mi palce ;-)

Jindřiško, tak ti nevím,co poradit. Můžeš kotletky zprudka opéct, výpek zaprášit hladkou moukou, zalít vodou, přidat nakrájené žampiony - já si je většinou zvlášt trochu podusím a pod pokličkou nebo v troubě dusit do změknutí masa. Taky se dá hned na začátku přidat cibule a třeba pak šťávu zjemnit trochou sladké smetany, nebo maso po dohotovení posypat strouhaným sýrem, podávat se sázeným vejcem. Kotlety se taky dají zapéct - taktohttp://www.toprecepty.cz/recept/414-kotlety-na-sme...,jen navíc se přidají ty podušené žampiony, dají se zapéct i samotné, bez brambor. Pak mě ještě napadá Novohrad, kotletky se zprudka opečou, vyndají, do výpeku se přidá cibule, trochu orestuje, zapráší moukou, osmahne, zapráší mletou paprikou, zamíchá a ihned zalije vodou, nechá se zavařit, přidá maso, podušené žampiony, lečo a nechá se dusit. Před dokončením se zjemní trochou sladké smetany. Podává se i třeba s rýží, těstovinama, vhodné jsou i hranolky.

sinkonitos....maso naklep, osol, okoren..opec z oboch stran. zampiky naplatkuj a podus..ochut. Vypek vlej do pekaca, opecene rezne preloz do pokeca, na kazdy daj platok nejakej sunky, na sunku lyzicu podusenych zampikov. prikry syrom. nakoniec do medzier medzi jednotlivymi reznami lyzicou podavaj hustu kyslu smotanu a zlahucka aj na rezne. nechaj zapiect...nam najviac chuti ta kysla smotana...ona sa ako keby zrazi.vyborna zalezitost....robievam to casto.

Zdravím všechny. Neměly byste kuchařinky prosím nějáký zajímavý receptík? Mám doma vepřovou kotletu a žampiony. Děkuji, Jindřiška :-))

ja si konecne robim tie francuzske zemiaky s kyslou kapustou...na samoztne zemiaky som pouzila asi dve lyzice kapusty a kym sa to upieklo zjedla som 7 dcl pohar kyslej kapusty a nechapem ako je to mozne....ale mne stiahlo zaludocnu kyselinu...je to vobec mozne?

Jolka: Každý nově vložený recept se zobrazí moderátorům Topreceptů a ti jej buď schválí a recept se zobrazí bez popisku "neschváleno moderátorem" nebo zamítnou a recept zmizí ;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek