Tradiční Míša chutná už od 60. let. Tehdy se balil do pergamenového papíru a stál 50 haléřů
Co dnes uvařit?
Kdo se chce podívat na recept:
www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/recept-ktery-stoji-za-namahu-jak-na-hlucke-vdolecky.A180724_105030_dobra-chut_ape
Tara 23 - Verus hezky jsi uzij vnoucatek.
Veronika Hrozna , Verunko i zde je teplo, dnes je okolo 17, a pritom nam zde v Ontariu na pristi tyden hlasi snih.
Nadi,tak at Ti to baleni z chaty jde hezky od ruky.
Vsem hezky weekend
tara23: máš pravdu, Juli tu byla naposledy minulou neděli - snad je vpořádku.
Dnes máme vepřové s knedlíkem a se zelím, a bude i na zítřek, abych už nemusela vařit - budu se balit, stěhuji se z chaty domů. Už se těším do tepla.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„SURIMI VÝROBKY - tyčinky i krevety“ Nadja, před 19 hodinami
„Chyba v článku z Magazínu“ Nadja, před 21 hodinami
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadie dekuji, vidis na tolik jsem nepremyslela. Jiz…“ hazel, před 7 hodinami
„Julia Oskerova: nevadí, to se může stát kdykoliv a…“ Nadja, před 8 hodinami
„Nadja: Nadi, tiež mám karfiol veľký, Rozobrala som ho na…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
petdoly
Hodnocení receptu je 5,0 (397×)