Smažený sýr nemusí být jen z eidamu. Základem fantastické chuti i konzistence je obsah tuku nad 35 %, kromě jedné výjimky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„včera jsme z Čínské restaurace ochutnali kuřecí nudličky s…“ tara23, před 2 hodinami
„Jajajajaapaja: tak s rýží to mám jednoduché, vařím jí v…“ tara23, před 2 hodinami
„tara23: já si rýži vážím, té dávám 8 dkg na porci, většinou…“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
10. 4. 2010 11:52
10. 4. 2010 10:56
9. 4. 2010 21:48
9. 4. 2010 20:23
9. 4. 2010 19:52
9. 4. 2010 07:22
9. 4. 2010 07:05
Napadlo mě vrátit se tam a už ze 7. dubna tam mám vzkaz od kamarádky, taktéž se tváří jako přečtený - proto jsem si ho nevšimla
9. 4. 2010 06:53
9. 4. 2010 06:03
9. 4. 2010 04:55
8. 4. 2010 22:15
8. 4. 2010 16:27
8. 4. 2010 16:15
8. 4. 2010 16:07
po přečtení příspěvků v diskuzi a hlavně komentíku od Mirky75 jsem si klikla na moje vzkazy, protože jsem včera psala Anetce a zjistila jsem to samé co Mirca. Vzkaz je ve schránce a upozornění žádné, díky Mirco za postřeh.
8. 4. 2010 14:09
Předchozí 1 2 3 4 Další