Pařížský salát podle ČSN: Retro recept nabízí větší kvalitu než obchody. Důležitý je výběr salámu i krájení
Poděkování
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 6 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 7 hodinami
24. 12. 2009 12:07
24. 12. 2009 11:19
24. 12. 2009 01:37
Chci poděkovat za to,jak moc a s jakou láskou se věnujete Topreceptům a s nimi i nám.Díky,že nám dáváte tu možnost si tu nejen předat nějaké ty rady okolo vaření,ale i si jen tak poklábosit či se pochlubit svými radostmi a bohužel někdy i starostmi.Držím vám pěsti ať vás vaše zájmy neustále těší a dělají vám jen radost.
23. 12. 2009 17:59
pohlednice_iljusa_505558602…
23. 12. 2009 17:18
Chtěla bych vám poděkovat, že se o nás tak hezky staráte a že jste vytvořili stránky, které již zdaleka nejsou jen o vaření, ale že tady spousta lidí našla přátele, kteří se umí s nimi radovat a kteří umí pofoukat i bolístky. Je nám tu moc dobře.
23. 12. 2009 16:35
Díky kluci
23. 12. 2009 16:24
Také Vám chceme poděkovat za Vaši přízeň, protože bez ní by tyto stránky nemohly existovat. Moc děkujeme za recepty a fotografie, které neustále přidáváte, za rozrůstající se diskuzi, za hodnotné komentáře u receptů, ... a samozřejmě i za nápady na vylepšení, které nám posíláte.
Nesmíme zapomenout ani na naše skvělé moderátorky, které nám s chodem těchto stránek moc pomáhají .
Šťastné a veselé Vánoce přejí Libor a Radek