Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 11 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 6 hodinami
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 9 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 9 hodinami
9. 1. 2010 15:03
9. 1. 2010 14:45
9. 1. 2010 14:41
5. 1. 2010 14:40
5. 1. 2010 14:36
5. 1. 2010 14:27
5. 1. 2010 14:22
5. 1. 2010 13:04
5. 1. 2010 12:19
5. 1. 2010 08:03
5. 1. 2010 07:10
5. 1. 2010 06:53
---------------------
Ještě jedna poznámka:
jídlo většinou vařím v takovém množství, že je to tak na dva dny (pokud mi to synové nezbaští). Takže většinou střídám oběd z jednoho dne, třeba na večeři druhého dne.
Pokud rodina nechce konzumovat s vámi pokrm dietnější, tak si zkuste rozvrhnout vaření tak, aby jste vařili jeden den pro sebe, druhý den pro rodinu. I když kolikrát se to nepovede
5. 1. 2010 06:36
uvádím suroviny v gramech, pak v kJ - když vaříte např. polévku, je to na vás, kolik si dáte vody, jak máte rádi hustou. Proto pokrm vždy ZVAŽTE (samozřejmě odpočítáte hmotnost hrnce ). Kalorickou hodnotu pokrmu získáte tak, že
VYDĚLÍTE kilojouly (napočítané při přípravě pokrmu) HMOTNOSTÍ pokrmu (v gramech). Poté výsledek VYNÁSOBÍTE 100 a dostaneme
kalorickou hodnotu pokrmu na 100 gramů
4. 1. 2010 23:16
4. 1. 2010 22:15
Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 9 Další