Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

poraďte mi

Moc a moc vám děkuji-jste holky pohotové a hodné;-) Už to visí na lednici, aby mi bylo jasno:-D

Bibi, 10 g čerstvého = 1 lžička sušeného
Myslím, že jeden sáček 7g je zhruba 2,5 lžičky, tedy zhruba půl kostky čerstvého, ale radši si to přeměř

Potřebovala bych vědět, jestli se dá nějak přepočítat 1 kostka čerstvého droždí se sušeným-jaký mají k sobě poměr:-?Je to 1:1 sáčku:-? Díky za pomoc předem;-)

Párkrát propíchnout jehlou a opékat zvolna

Jasmino, toto téma už jsme tady řešili vloni v únoru - můžeš občas kouknout i na Tipy a triky. Jitrnici před pečením omyj v horké vodě a obalit v hladké mouce nikdy neškodí.

jasminko, já to jednoduše propíchnu semo-tamo i při ohřívání nebo pečení v troubě;-):-D

Jasmíno, především tě tady mezi námi vítám, ať se ti tu líbí a dozvíš se plno věcí kolem vaření;-)My se budeme těšit na tvé recepty:-)
Já jsem tento problém s jitrnicí i jelitem mívala, že praská. Teď je obalím v mouce a dám smažit-ne na velkou teplotu, spíš pomalu, aby se prohřála a na obracení používat jen obracečky ze dřeva, nebo umělé hmoty NE kov:-! Teď už se mi to tolik nestává a je možný, že někdo písne lepší originalitku, ještě počkej;-)

jak upéct jelito či jitrnici aniž by praskla

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek