Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
poraďte mi
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 5 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
8. 1. 2010 09:36
8. 1. 2010 09:28
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=116
8. 1. 2010 09:09
Myslím, že jeden sáček 7g je zhruba 2,5 lžičky, tedy zhruba půl kostky čerstvého, ale radši si to přeměř
8. 1. 2010 09:03
5. 1. 2010 20:18
5. 1. 2010 20:17
5. 1. 2010 19:33
5. 1. 2010 18:53
Já jsem tento problém s jitrnicí i jelitem mívala, že praská. Teď je obalím v mouce a dám smažit-ne na velkou teplotu, spíš pomalu, aby se prohřála a na obracení používat jen obracečky ze dřeva, nebo umělé hmoty NE kov Teď už se mi to tolik nestává a je možný, že někdo písne lepší originalitku, ještě počkej
5. 1. 2010 18:32