Jak na nejlepší grilované špízy? Šťavnatost zajistí slanina, pikantnost ovoce a pestré budou díky zelenině
Prosím, poraďte mi.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 6 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 7 hodinami
16. 1. 2010 12:17
16. 1. 2010 10:56
Pečeme a zdobíme perníky
Autor: Miroslav Pelikán
Autor vychází z rodinné tradice perníkářů, seznamuje čtenáře s historickým vývojem výroby perníků a uvádí mnoho vyzkoušených receptů na perníková těsta, náplně a polevy a návody na zdobení perníků.
Formát: A5, brožovaná, barevná příloha, ilustrace
Vaše cena: 85,50 Kč
pernicky_817985987.jpg
15. 1. 2010 23:48
Mě se třeba líbí tyto stránky http://www.pernicky.wbs.cz/Napisy_na_pernicky.html
15. 1. 2010 10:39