Jak chutná smrk? Z jeho výhonků vyrobíte skvělé želé, ale i zázračný sirup
BUBLE
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
26. 1. 2010 10:38
26. 1. 2010 10:24
26. 1. 2010 09:38
1./ Zamezil jsem dalšímu kynutí potřením před pečením bílkem.
2./ Vyválení bylo tenké a nemělo co vlastně kynout.
3./ Možná by prospěla trocha rumu v těstu, nebyl tam.
NESOUHLASÍM s nískou teplotou při vkládání plechu. Domnívám se spíše, že by mohla bejt o trochu menší, abychom dali těstu čas na ještě dokynutí v troubě.
IRRENKO. To si piš, že nedám pokoj dokud mne budou do kuchyně pouštět a budu moct říci SUPER.
Dnes budu zkoušet ze stejného těsta hruškový koláč,. Hrušky jsme dostali levněji v AKCI , tak NEKUP TO . Hi HI Václav
15[1]_650511953.gif
25. 1. 2010 20:50
http://www.toprecepty.cz/recept/7072-koblihy-z-tro...
25. 1. 2010 20:29
25. 1. 2010 20:25
25. 1. 2010 19:38
25. 1. 2010 15:01
Simonko K.- Jsou i recepty na pečení koblih v troubě i když více je jich na smažení v oleji.
16[1]_1358320892.gif
25. 1. 2010 13:48
25. 1. 2010 13:31
25. 1. 2010 11:16
buble_1.jpg
buble_2.jpg