Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

houskove knedliky

ja delam kynuty knedlik taky z hladke mouky protoze polohrubou tu nas taky nesezenu a jsou dobry. Musi se ale povyndani z vody opravdu hned propichaz hodne vidlickou.

Helenka, aj ja ti gratulujem a zdravím!:-K

helenka (neregistrovaný/á) určitě ti tu pusu všichni rádi posíláme a máme velikou radost:-D:-D:-D s tebou;-)

jsou sisaty,skoro se mi nevesly do hrnce,ale dneska vecer si deticky daly do nosu.vy si nedovedete predstavit co to je zit bez knedliku,nejradsi bych vam vsem dala pusu:-K

helenka (neregistrovaný/á) super knedle!!! Fakt se ti povedly!:-p

helenka (neregistrovaný/á) - :yes::yes: paráda

Helenko, já jsem Ti sice neporadila, ale chválím - knedlíky vypadají krásně ;-):-)

konecne se mi podarilo udelat knedliky jak maji byt a to jenom diky vam.20 let je zkousim,experimentuju a vzdycky to skocilo v kosi.dala jsem tretinu mouky 00 a dve tretiny krupicky.no proste super.jeste jednou vam mockrat dekuju a posilam foto ,snad budou videt

mockrat vam dekuji,zkusim to:-)

Já bych jednal jako Magdalenka. Ale asi bych dal 1/3 hladké a 2/3 krupičky a nebo 1/4 hladké a 3/4 krupičky. To proto, aby to lépe drželo pohromadě. Myslím, že čistá krupička by knedlík moc nadejchala. Musím to zkusit. Václav.

A čo tak miešať detskú krupicu (ak ju v Taliansku predávajú) s hladkou múkou?

pro Helenku - jde to i z hladké mouky, ale musíte jo po uvaření hodně propíchat, aby se pořádně vypářily.Po nakrájení na plátky se jim ještě seřízne okraj.Nožem,skleničkou nebo tvořítkem, mají totiž tvrdší povrch než knedlíky z hrubé mouky. Chce to trochu cviku, ale jde to. Držím palce.:yes:

prosim poradte mi...ziju v italii a nemame tu hrubou ani polohrubou mouku.myslite,ze muzu pouzit mouku 00?dekuji moc

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek