Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
italska kuchyne
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 3 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 7 hodinami
31. 8. 2016 19:01
30. 8. 2016 19:03
13. 2. 2010 16:38
Máš-li zkušenosti, pak děkuji za rady. Nadja
27. 1. 2010 17:17