Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 45 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 43 minutami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 6 hodinami
31. 1. 2010 19:29
31. 1. 2010 18:46
31. 1. 2010 18:21
31. 1. 2010 18:19
Tuhle ale neznám,já myslela taky tu sibiřskou
31. 1. 2010 18:15
31. 1. 2010 17:42
Vňať ( pierka ) sa orezujú ako u pažitky a stále to dorastá. Je to vyložene na vňať, cibuľa sa nekonzumuje, ostáva stále v zemi.
31. 1. 2010 17:30
31. 1. 2010 16:36
31. 1. 2010 16:25
31. 1. 2010 16:16
31. 1. 2010 16:07
30. 1. 2010 12:50
Pažitka - je lepšie poprosiť niekoho o trs zo záhrady ako sa snažiť vypestovať zo semienok.
Cibuľu na pierka - popýtaj sa niekde po okolí, cibuľu ti určite ten, kto má, dá rád. Je mrazuvzdorná, orezuješ pierka ako pažitku a stále dorastajú.
Tymián - vysievam v marci, zahrniem tenkou vrstvou hliny a rosím vodou ( postrekovačom ) , kým nevyklíči, aby som nevyplavila semienka.
Rovnako aj bazalku, kupujem ale klasickú, fialová nie je tak voňavá.
Šalvia - rovnako.
Pestujem podľa počasia na balkóne do novembra, potom dávam na chodbu, vydržia ešte v decembri. Potom ich orežem a vysuším.
Hnojím málo, skoro vôbec, na jar premiešavam starú zeminu s novou.
30. 1. 2010 10:07
Předchozí 1 2