Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?
Pomazánka z uzeného masa
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Máme tady do 18 hod. děti a už dědu ukecaly na palačinky😁,…“ tara23, před 3 hodinami
„Máme brambory na uskladnění od známého a vařím s nima…“ tara23, před 3 hodinami
„Jajajajaapaja: to se máš! My, bohužel, musíme vše kupovat…“ Nadja, před 3 hodinami
4. 8. 2008 21:43
Pomazánka z uzeného masa:
100 g masa umeleme spolu se 2 vařenými brambory, přidáme 50 g pomazánkového másla a 1 lžičku hořčice, osolíme promícháme.
Pěna z uzeného masa:
250 g masa dvakrát umeleme a smícháme se 60 g másla utřeného do pěny, přidáme 8 lžic smetany a 1 lžíci koňaku, osolíme, opepříme bílým pepřem, ochutíme mletou paprikou.
4. 8. 2008 15:22