Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 6 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 7 hodinami
13. 2. 2010 14:52
Přeji portálu TOPRECEPTY.SK vše nej a hodně spokojených uživatelů.
13. 2. 2010 12:42
13. 2. 2010 11:44
13. 2. 2010 11:33
Další možností je, že pilotní fotky kategorií budou jen ilustrační (což by bylo podle mého mínění škoda) a není co řešit.
12. 2. 2010 14:09
12. 2. 2010 12:48
12. 2. 2010 11:36
12. 2. 2010 11:25
11. 2. 2010 20:28
11. 2. 2010 14:57
11. 2. 2010 14:19
11. 2. 2010 13:32
budem sa musiet nejako podelit....ale ja to zvladnem. mam to tu rada.
11. 2. 2010 12:45
11. 2. 2010 12:43
11. 2. 2010 12:34
A pokud je někdo ze slovenska zvyklý chodit na Toprecepty.cz, spuštění Sk verze určitě neznamená, že musí přejít Každý by měl být tam, kde se cítí lepé
1 2 3 Další