Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 2 hodinami
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
13. 2. 2010 23:07
13. 2. 2010 22:40
13. 2. 2010 22:09
Pak tu čtu i jiné postupy.....zajdu za kovářem a bude to
Od sestřenice syn je kuchař. Tak jsem zvědavá jaký postup mi sdělí on
13. 2. 2010 21:43
13. 2. 2010 21:32
13. 2. 2010 21:31
13. 2. 2010 21:20
13. 2. 2010 20:28
13. 2. 2010 20:13
13. 2. 2010 19:52
13. 2. 2010 19:50
13. 2. 2010 19:35
13. 2. 2010 18:21
jinak já rostbeef vařila opravdu jen jednou a jak vidět špatně, maris děkuji za receptík
13. 2. 2010 17:15
Na crispu jsem zkoušela upéct maso,ale bylo ještě tvrdé a přitom vysušené.Tak jsem ho dodělala na plotně a opekla v horkovzduchu.
Koláče peču na horkovzduch,ale zdá se mi,že to trvá dlouho než chytí barvu a zespodu jsou vždy hodně světlé (jsem zvyklá na obyč.el.troubu). Na crispu jsem dělala karbanátky a byly bezva-dávala jsem je na studený talíř a do studené trouby.Asi po 5 min.jsem je obrátila a dopekla asi 4 min.
Jak dlouho pečeš na crispu koláče a dáváš je na studený talíř a do studené trouby, nebo předehříváš?
Někde jsem četla,že se řídíš podle přiložené kuchařky - já žádnou nedostala. Tak tápu a zkouším.
Díky a pa
13. 2. 2010 16:38
1 2 Další