Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 6 hodinami
13. 2. 2010 15:26
Mám nově MW WHIRLPOOL JT 369 SL, má sice spoustu funkcí (MW, gril, horký vzduch, crisp, páru a kombinaci gril+MW a horký vzduch+MW, šestý smysl), ale návod k používání nic moc. Tak zkouším systémem hokus-pokus a třeba to vyjde. Také se mi tam moc nedaří knedlíky v páře - povrch je oschlý, knedlíky dost tuhé. Pokud je dělám na páře na plotně, tak jsou perfektní. Děkuji.
13. 2. 2010 14:54
13. 2. 2010 14:41
13. 2. 2010 12:46
Pro Lusi
1 kg roštěnce - posypu čerstvě mletým pepřem čtyř barev, pomažu trochu hořčicí, zakápnu malinko olejem, vetřu do masa a nechám naložené cca 2 dny - dávám do vakuové nádoby.
Doby pečení na crispu:
krvavý 10-12 minut
střední 12-14 minut
propečený 14-16 minut
Doba dojití je u všech 15 minut
Připomínám, že se to týká pouze připravy s použitím talíře CRISP a funkce crisp MTW Whirpool.
Recept je z jejich přiložené kuchařky a kupodivu funguje
13. 2. 2010 12:31
13. 2. 2010 12:29
http://www.toprecepty.cz/recept/4908-pekarske-bram...
13. 2. 2010 12:14
13. 2. 2010 12:09
KačkoP - rostbeef jsem dělala víckrát, ale byl to pro mě pokus - omyl, někdy jsem i potom maso rozkrájela a podusila.Nyní ho dělám na Crispu v MT Whirpool a povede se vždy, ale to ti nemůžu napsat jako radu, když je to takhle vázané. Když si dáš např. na Seznamu do vyhledávače rostbeef - vyjede Ti spousta receptů, tak určitě si vybereš. Držím palce.
13. 2. 2010 11:58
13. 2. 2010 11:53
13. 2. 2010 11:35
13. 2. 2010 10:43
prosím o vaše zkušenosti, jak vařit na indukčním vařiči. Pořídila jsem si dvouvařič Hyundai 210 a začínám. Ráda bych se dověděla, jak nejlépe a co nejúsporněji kombinovat výkon (HEAT) a teplotu.
Zda nejvyšší výkon a vysokou teplotu do doby varu a pak snížit, či nižší výkon nebo teplotu hned od začátku apod.
Jak správně vařit polévku z masa - zatím nastavuji na nejvyšší výkon a 100oC a když začne vařit, snížím příkon na minimum a teplotu nechám na 100oC - ale nevím, zda je to nejideálnější postup.
Jaký asi nastavit čas např. na uvedení 1 litru vody do varu atd.
Děkuji za rady.
Předchozí 1 2