Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Namrzlé brambory

Aťko - my jsme upravovali namrzlé brambory přesně tak, jak jsem ti tu našla na webu - http://www.kuchtik.cz/RECEPTY%5CDOBRA-RADA%5CDOBRA... prostě nechat vydýchat v běžné pokojové teplotě a vařit, jak je v návodu. Důležitý je ten ocet ve vodě. A neboj se přidat bylinky - libeček, celerovou a petželovou nať. Funguje to. ;-)

http://www.toprecepty.cz/recept/3143-kocicak(lepen...http://www.toprecepty.cz/recept/3183-mekke-rizky-z...Přidávám recepty(svoje;-)) jako inspiraci, tady by ta nasládlá chuť nemusela vadit.

Aťko,mám obavu,že s tímto asi nic nenaděláš.Používat brambory na sladká jídla,ještě jsem nikdy neslyšela pokud se toto stane s bramborami,že by se to dalo něčím napravit.No uvidíš,třeba se někdo s radou ozve,samotnou by mi to zajímalo.;-):-K

Aťko, já bych k nim přidala výraznější příchuť takže mě napadají recepty typu lepenice, šťouchané brambory s osmaženou cibulkou a do bramb.kaše přidej trochu zakysané smetany.Jinak se doporučuje vařit brambory s malou lžičkou octa, ale počítejte, že se budou vařit déle.

Dobrý den. Mám velkou prosbu. Zjistila jsem, že mám všechny brambory namrzlé. Jsou nepříjemně sladké. Nevíte, čím se "přežene"
tato sladká chuť? Děkuji za rady.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek