Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

OBAVY

U nás se vaří převážně tradičně po jihočesku, takže naše jídla jsou od ostatních trochu jinačí. Taky k tomu přispívá, že jsme nebyli a ani nyní nejsme ten nejbohačí oblast. Přezto internet přemisťování obyvatel, zvláště v době dovolené, přispívá i k prolínání a tím i přenosem receptů. Pak se velice snadno stane, že když si nedáte bacha je na světě PLAGIÁT A VY MŮŽETE BEJT NAŘČEN ZA VYKRADAČE RECEPTŮ. Sám vždy strašně dlouho váhám, než recept zveřejním. Nejprve ho uvařím a ofotím. Pak hledám a serfuju po receptech, dokud nenajdu mezeru a jsem si vědom, že se alespoň trochu liší. VĚZTE, ŽE JE TO TĚŽKÉ !!! Pak když ho zveřejním trnu, abych nebyl osočen " Jako vykradač nápadů". Zatím jsem měl štěstí. Často si říkám, že mi to nestojí za ty nervÿ a tento recept je poslední. Pak si řeknu, že by bylo škoda nezveřejnit něco co chutná vám, rodině i přátelům. Chci dát recept ,- snad jeden, dva, i více s přesně uvedenou obavou.BUďte prosím vás tolerantní ke mně, ale i k jiným co jsou na tom stejně jako já.Jistě ty všechny znáte a dokážete posoudit co je od nich podraz a co jen určitá schoda. DĚKUJI ZA TOLERANCI. Václav.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek