Řepánky podle staročeského receptu ze skanzenu: Nadýchané bochánky s mákem jsou vláčné a krásně voní ořechy
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
13. 3. 2010 21:11
13. 3. 2010 20:57
13. 3. 2010 20:45
13. 3. 2010 18:11
13. 3. 2010 17:43
13. 3. 2010 14:05
13. 3. 2010 13:50
13. 3. 2010 13:45
* do pomazánky ze sardinek nebo uz.šprotů dávám místo másla lehce roztíratelný taveňák bez příchuti, doplním cibulkou. Sýr tam určitě nepozná.
12. 3. 2010 15:04
12. 3. 2010 14:59
Takže, jak říká klasik ... zatloukat, zatloukat a zatloukat.
12. 3. 2010 14:55
12. 3. 2010 14:54
12. 3. 2010 14:51
12. 3. 2010 14:49
Se zeleninou je to horší. Brokolici nebo mrkev můžeš přimíchat do bramborové kaše http://www.toprecepty.cz/recept/3054-bramborovo-br.... Ze začátku bych dala jen malinké množství a uvidíš, jestli to objeví. A na manžela funguje recept typu "čína" http://www.toprecepty.cz/recept/3145-veprove-po-ci.... Vždy tam dám tak 100g masa a 350g zeleniny. Když je to dost ostré, tak by to snědl i bez masa. A co čerstvé čili papričky nebo čsnek, to by snědl? V obojím je spousta zdraví prospívajících látek
12. 3. 2010 14:47
1 2 Další