Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
Lasagne
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
14. 3. 2010 18:08
Nevařím ani nude do polévky zvlášť i když zrovna v létě když jsme měli větší oslavu jsem to udělala a žádný rozdíl nebyl,nikomu se polévka nezdála být jiná, ale je to každého věc
14. 3. 2010 14:57
14. 3. 2010 12:26
14. 3. 2010 12:10
14. 3. 2010 11:12
14. 3. 2010 10:24
14. 3. 2010 10:19
14. 3. 2010 08:38
14. 3. 2010 08:37
Markétko, já je taky moc často nedělám, ale když už, tak je taky nevařím předem. Mám dojem, že je to tak i v návodu. Přidávám odkaz na Emanuela - S Italem v kuchyni, ten je spařuje. Já myslím, že záleží i na tom, jestli jsou čerstvé nebo sušené.
14. 3. 2010 08:27
14. 3. 2010 08:25
14. 3. 2010 01:59
Tento \"správný\" postup je prý také hlavní důvod toho, že ona sama je doma nedělá, protože je to moc pracné - vařit jednotlivé plátky lasagní atd.
Já jsem na těchto stránkách našla lasagně vždy jen zapékané za syrova, tak nevím. Můžete mi někdo poradit? No - nejfundovanější bude asi Bara.IT, ale i ostatní, co jste ve vaření lasagní zběhlejší než já. Dík.