Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

bílky z mrazáku

Evi, díky:-K také jsem to včera "riskla" a ušlehala to ve vodní lázni a nic zlého se nestalo. Vyšlehalo se to krásně. Teď rohlíčky odpočívají v lednici, aby ztuhl krém a čokoládová poleva, tak jsem zvědava, jestli mi tam pro změnu nenavlhnou:-D

Já bílky z mrazáku vytahuji večer a druhý den se krásně našlehají,jak ve vodní lázni tak normálně s cukrem i bez.

tak jetě jednou ten odkaz, nějak se mi to napoprvé nepodařilo:-8 http://www.toprecepty.cz/recept/3112-penove-rohlic...

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně šlehání bílků z mrazáku. Chtěla bych upéct www.toprecepty.cz/recept/3112-penove-rohlicky/, ale někde jsem četla, že ve vodní lázni se mají šlehat pouze čerstvé bílky. Já mám ale z mrazáku. Myslíte, že by s tím byl velký problém? Je to poprvé, co jdu péct něco takového (kromě pusinek) a nerada bych to zkazila. Předem díky za jakoukoliv radu:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek