Květák v sýrové strouhance překvapí i gurmány. Díky pečení v troubě je nádherně křupavý a chuťově výrazný sýr mu dodá šmrnc
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
27. 3. 2010 17:18
27. 3. 2010 15:13
Také jsem marně hledala tu předvedenou flákotu z býka - ale asi byl býček tak mlaďounký, přímo telecí miminko, že se pořádný plátek masa tak scvrkl, byl jistě plný vody místo svaloviny. HIHIHI
27. 3. 2010 09:25
27. 3. 2010 09:18
27. 3. 2010 09:12
27. 3. 2010 08:47
27. 3. 2010 08:42
25[1]_220592300.gif
60[1]_350422814.gif
199[1]_1275458100.gif
26. 3. 2010 19:27
26. 3. 2010 19:03
Bylo vidět, že to má zmáknuté a dobře promyšlené, ale vařit něco, o čem vím, že někdo z hostů vůbec nejí, a ještě si pochválit, že sama to má ráda, to se mi nelíbí.
Určitě jídelníčky museli všichni sestavit před započetím soutěže,a pak už to nelze měnit, ale asi by se nic nestalo, kdyby pro ty, kdo nejí ryby, udělala něco jiného.
Jinak se mi jídelníček i úprava líbily, ochutnala bych.
25. 3. 2010 19:13
25. 3. 2010 19:12
25. 3. 2010 19:10
25. 3. 2010 19:05
Ja som nie háklivá, šrotujem všetko...a to sádlo iba na tenko mažem...a kopec paradajok a cibule...
25. 3. 2010 17:53
http://www.gastroucitel.cz/lektori/mgr-zdena-mahdi...
25. 3. 2010 17:44
Sádlo nezatracuji, ale nesmí se to s jeho konzumací přehánět - když ale vidíme, jak se lidé nacpávají bůčky, krkovicemi, kachnou, husou - je těch živočišných tuků přece jen moc - takže sníst živočišný tuk a pak šup na procházku svižnou chůzí alespoň na 2 hodinky a k masu stejnou hmotnost zeleniny, jako mělo maso a samozřejmě bez přílohy Pak je vše jakžtakž v pořádku.
1 2 3 … 5 Další