Květák v sýrové strouhance překvapí i gurmány. Díky pečení v troubě je nádherně křupavý a chuťově výrazný sýr mu dodá šmrnc
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
25. 3. 2010 12:55
Ale kdo má těm odborníkům věřit....
Jednou jsou vajíčka zdravá, podruhé škodlivá, s mlékem a se sýry, dokonce i s čokoládou je to také tak. Snad jen názory na rafinovaný cukr se nemění.
Tak potom nevím, čemu věřit a co si vybrat.
25. 3. 2010 12:50
Nebo chleba s máslem a na něj plátečky česneku - óóó mňam !!!
25. 3. 2010 12:25
Pro zdravého člověka je asi používání oleje zbytečné, ale třeba můj muž má po infarktu přísně zakázané veškeré živočišné tuky. Takže mi nic jiného nezbývá než přehodnotit způsob vaření. Chuť-nechuť
25. 3. 2010 11:55
25. 3. 2010 10:29
umele_tuky_nebo_maslol.doc
25. 3. 2010 10:03
25. 3. 2010 07:55
25. 3. 2010 00:02
24. 3. 2010 18:16
24. 3. 2010 08:43
23. 3. 2010 13:40
23. 3. 2010 13:36
Ale říká se, že kolik lidí, tolik chutí. Takže každý ať si jí, co chce
23. 3. 2010 13:21
23. 3. 2010 13:17
23. 3. 2010 13:05
http://www.eurofit-trading.eu/main.php?id=fitol&ja..., ale skutocne je uzasny...
img_0324.jpg
img_0325.jpg
Předchozí 1 2 3 4 5 Další