Náš život s celiakií: Bezlepkové svatomartinské rohlíčky pro Áňu z těsta, které nemusí dlouho kynout
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
22. 3. 2010 12:50
22. 3. 2010 12:22
22. 3. 2010 12:18
22. 3. 2010 12:16
22. 3. 2010 11:07
Můj "problém" spočívá v olivovém oleji, vždy jsme kupovali levnější olivový olej v plastové lahvi a nikdy s ním nebyl problém, jednou jsme si ale řekli, že se "rozšoupnem" a vzali olej ve skle z trochu vyšší cenové kategorie. Bohužel když jsme ho použili do salátu měl nepříjemně hořkou chuť. Chci se tedy zeptat jestli je jiná (výraznější až nahořklá) chuť u dražších typů běžná nebo jestli jsme koupili nějaký "blaf"..
Děkuju za případné odpovědi a přeju hezký den
Předchozí 1 … 3 4 5