Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli
Silikonová podložka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 45 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 43 minutami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 6 hodinami
25. 3. 2010 18:13
25. 3. 2010 17:24
takže podle mne by to mělo být o.k. Jinak ano, souhlas se Zdenkou - nekrájet na té podložce, nebo jen velmi!!!! opatrně a nedokrojit. Lepší je, přenést to vychladlé na prkénko a pak teprve krájet. On ten silikon je skvělý, ale když ho prořízneš, je na nic (mám i silikonový vál a tam používám na vykrajování speciální kolečko)
Asi mám jako Zdenka, pekla jsem asi při 220 °C a nic se nestalo.
25. 3. 2010 16:53
25. 3. 2010 16:35
25. 3. 2010 16:28
25. 3. 2010 16:24