Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
nože, kudly, kudličky...
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 12 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
3. 4. 2010 09:57
hnedle jsem si vzala tři i s brouskem. manžel nejdřív pochyboval, ale jednou zkusil a uznal ja su také ščastné, že
už nebudu pidlat a žižlat, ale kvalitně řezat
31. 3. 2010 13:21
ikdyž..mám doma jeden nůž, nejmíň 10 let, zubatej z obouch stran, ani nebyl drahej, ale ten se něco nakrájel...jen ty zoubky už tím krájením a broušením, jsou poněkud menší. no prostě tisíc důvodů, proč si neudělat ostrou radost
31. 3. 2010 06:35
30. 3. 2010 18:45
30. 3. 2010 18:28
30. 3. 2010 13:19
30. 3. 2010 12:58
30. 3. 2010 12:35
30. 3. 2010 12:26
30. 3. 2010 12:23
30. 3. 2010 12:03
30. 3. 2010 11:50