Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

POMÓÓÓC!!! základné rady pre domáce pekárne

Skúšala som SPRINT, je dobrý, ale len pre pšeničnú múku. Akonáhle pridám ražnú, nehovoriac o grahamovej alebo celozrnnej, tak to nie je ozaj ono.

Já mám pekárnu ETA Harmony a v podstatě vše peču pouze na základní program tzn. č. 1. Myslím, že všechny pekárny mají jako č. 1 program základní, který se sám nastaví při zapnutí pekárny do elektřiny. Sprint apod. nepoužívám, chleba z něj není dobře vykynutý a je takový "zdrclý". Peču z 750 g mouky na velikost 2 - velký. Co vím, ve volbě velký-střední-malý se program pekárny liší jen v době úvodního nahřívání a pak pečení. U malého je tato doba nejkratší. V ničem jiném se neliší. Alespoň u Harmony.

prosím o zálkadné info ked dávate recepty len píšete veľkosť chleba stredná ale každá pekáreň je iná tak by som prosila keby niekto napísal že malý má tolko g stredný tolko a velký tolko gramov. A prosím aj o písanie pregramu tie najuniverzálnejšie napr. sprit či ako je napr. ako základný a tak aj v tom sa pekárne líšia som začiatočník a veľmi by mi to pomohlo ďakujem:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek