Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

gnochi-prosím o radu

Super recepty.... vypadá to skvěle.... díky moc holky..:-)

Koukám,že jsem dneska nějaká pomalá:-D.Papričko díky;-).A tobě Pájo přeji příjemné vaření a spokojeného přítele;-).

Děkuji strašně, moc. Já tušila, že tu jsou hodní a šikovní lidé:-K Já právě v jiných receptech řešení zrovna tohohle mého zádrhelu nemohla najít..

Asi budu Miruš:-) rychlejší. Pájo mrkni sem a něco si určitě vybereš;-) - http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=gn...

Pájo(neregi.):-).Pár receptů na zapečené gnocchi tu má Paprika:-).Zkusím se ti na to juknout a pak dám odkaz;-).

Moc zdravím všechny kuchařky a kuchaře, potřebuji jen drobnou radu. Dnes chci dělat zapečené bramborové noky (Gnnochi) s houbamy...Čím to zalít a jak péct to bych zvládla, ale váhám, nad jednou věcí. Mám ty noky mražené. Když je uvařím podle návodu a dám ještě na 15-20 minut péct. Nebude to rozblemcaná kejda? Mám zkrátka strach, aby se nerozvařily ale kdybych tam dala jen rozmražené, tak to může být zas tvrdé. Tohle jídlo dělám poprvé, ale chci se vytáhnout před přítelem;-)znáte to...Tak bych moc byla vděčná za radu, jak je přpravujete vy....Děkuju moc...:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek