Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět!
silikonove formy na peceni
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 4 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 15 hodinami
13. 4. 2010 16:09
Formu jsem objednala, tak jsem zvedava jak mi to s ni pujde.
12. 4. 2010 23:09
A ještě jedna výhoda - dělala jsem muffinky a zbylo mi těsto, tak po vyklopení několika již upečených jsem jen prstem odstranila zbylé drobečky a hned nalila zbývající těsto a mohla dát péct bez nějakého prostoje.
Přeji Ti hodně úspěchů při pečení.
12. 4. 2010 10:50
12. 4. 2010 10:48
12. 4. 2010 10:44
Mam par otazek a doufam, ze mi nektera (ci nektery) z vas odpovi podle vlastnich zkusenosti
Musi se vymazat a vysypat jako normalni babovkove formy?
Je tam nejaky rozdil v casu peceni?
Na co davat pozor, co hlidat?
Dekuji mockrat za pomoc a omlouvam se za hacky a carky - to vite, Anglie je stale jeste nevede