Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Dotaz na citronovou trávu.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 4 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 15 hodinami
20. 4. 2010 15:16
Suším taky, ale samozřejmě nejlepší je čerstvá, žížalko, ono i z 1 květináče ji budeš mít dost
Je vynikající i pro dia vaření - kvůli tomu ji mám
20. 4. 2010 15:06
20. 4. 2010 11:29
19. 4. 2010 11:09
19. 4. 2010 07:30
citrónová tráva není trvalka, ale lze celkem úspěšně pěstovat v květináči od jara do podzimu venku a na zimu ji dát domů či udržovat v teplotě kolem 10°C. Je nedílnou součástí mnoha exotických kuchyň. A´t se vám její pěstování daří a pak se z ní báječně vaří
http://www.novyvek.cz/?sekce=maminka&pg=clanek&id=...
http://www.lidovky.cz/jak-v-kuchyni-vyuzit-citrono...
19. 4. 2010 06:24
19. 4. 2010 03:52