Hřešte všemi smysly: Velikonoční vychytávky na večer pro dospělé
RYCHLÁ RADA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 5 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 5 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 16 hodinami
26. 4. 2010 07:25
A je to.
25. 4. 2010 16:54
Jinak lze u piškotového těsta až 60 % (jakékoliv) mouky nahradit škrobovou moučkou. Většinou se do piškotu hrubá mouka používá tam, kde přidáváme vodu nebo prášek do pečiva a hladká tam, kde nakonec přidáváme do těsta tuk. Jinak cukr přidáváme vždy pískový, po moučkovém cukru těsto řídne.
25. 4. 2010 06:23
24. 4. 2010 18:24
24. 4. 2010 07:32
PŘEZTO všechno se budu držet co možná doporučení už s ohledem na vysvětlení Nadaji a Otavanky mne uspokojijilo a vyrovnaně budu experimentovat s moukama ale i nadále u bramborových knedlů zůstanu u mouky HRUBÉ a na ostatní(Krom jíšky)budu dělat z POLOHRUBÉ. Zdravím a líbám děvčata, zvláště ty boubelatá HI HI,co maj srdce ze zlata,ti co mají ve tváři, radost, když se vařit daří a v kuchyni hospodaří. Ti co od nich ochutnají, nikdy už nezapomínají tu lahodu domova na níž chuť je zas znova.
19[1].gif
23. 4. 2010 20:17
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/vyznate-s...
23. 4. 2010 20:06
Teď hladkou už používám v podstatě jen na pečení vánočního cukroví - tam dodržuji recepty.
Hrubou mouku používám na olejovou bábovku a na houskové knedlíky, a také na jíšku dělanou na sucho (jen opražená mouka).
A také je důležitý výrobce mouky, od jednoho je hrubší, od druhého zase jemnější, a to už na pouhý pohled.
23. 4. 2010 09:16
23. 4. 2010 07:09
69[2]_2082615662.gif
22. 4. 2010 10:45
A teď k té mouce: polohrubá by měla být lehčí. Hladká do sebe více nasává. Já používám polohrubou i na palačinky.
22. 4. 2010 09:57
Betyna
22. 4. 2010 09:47
22. 4. 2010 09:02