Jak si o Vánocích pochutnat a nepřibrat?
pameliškový med
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 35 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 50 minutami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 14 hodinami
27. 4. 2010 11:01
A co v něm zůstane? Určitě látky, které se neničí varem.
(V květech pampelišky jsou přítomny flavonoidy, karotenoidy, silice aj) Ale vitamin C se varem určitě zničí.
27. 4. 2010 10:11
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26338
27. 4. 2010 09:26
27. 4. 2010 09:24
27. 4. 2010 09:22
27. 4. 2010 08:43
27. 4. 2010 08:19
27. 4. 2010 07:40
27. 4. 2010 06:58
27. 4. 2010 06:27
27. 4. 2010 04:21
26. 4. 2010 20:31
26. 4. 2010 18:13
Ovšem třeba moje švagrová na něj nedá dopustit
26. 4. 2010 17:44
Když jsem byla těhotná se starším synem, měla jsem strašný kašel, léky jsem si nemohla vzít a tak jsem chtěla toto řešit jitrocelovým sirupem - odpověď lékaře zněla - jestli chcete více přibrat - tak jsi dejte
Možná se ale mýlím
26. 4. 2010 17:25