Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 13 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
2. 5. 2010 12:58
1. 5. 2010 07:21
30. 4. 2010 17:03
30. 4. 2010 13:33
30. 4. 2010 13:03
Ten smil mám sice taky, ale nám moc nechutná, dávám ho jen štipeček. Je nahořklý ve větším množství a navíc jak říkám, libečku se nevyrovná ani z desetiny
30. 4. 2010 12:02
PaprikoŘedhošť se za těch deset let lehce změnila.Jo a před chvílí jsem ti napsala Vzkazík (šíleně dlouhý) a než jsem dala odeslat,tak mi Kuba vypnul noťas.Já myslela že ho ....kousnu.Takže později.
30. 4. 2010 12:00
V Ředhošti jsem byla jednou asi před 10 lety a řekla jsem si, že už tam nikdy nepojedu. Ale tenkrát jsem si toho přivezla fakt dost
30. 4. 2010 11:52
30. 4. 2010 11:35
Jinak mě překvapila ta Ředhošť - jezdíme tam občas s manželem nakoupit něco na kluky a nikdy by mě nenapadlo,že tam jezdí i lidičky z Topek.
30. 4. 2010 11:01
30. 4. 2010 10:55
30. 4. 2010 10:49
30. 4. 2010 10:40
30. 4. 2010 10:40
30. 4. 2010 10:40
1 2 Další