Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 30 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 34 minutami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
2. 5. 2010 12:58
1. 5. 2010 07:21
30. 4. 2010 17:03
30. 4. 2010 13:33
30. 4. 2010 13:03
Ten smil mám sice taky, ale nám moc nechutná, dávám ho jen štipeček. Je nahořklý ve větším množství a navíc jak říkám, libečku se nevyrovná ani z desetiny
30. 4. 2010 12:02
PaprikoŘedhošť se za těch deset let lehce změnila.Jo a před chvílí jsem ti napsala Vzkazík (šíleně dlouhý) a než jsem dala odeslat,tak mi Kuba vypnul noťas.Já myslela že ho ....kousnu.Takže později.
30. 4. 2010 12:00
V Ředhošti jsem byla jednou asi před 10 lety a řekla jsem si, že už tam nikdy nepojedu. Ale tenkrát jsem si toho přivezla fakt dost
30. 4. 2010 11:52
30. 4. 2010 11:35
Jinak mě překvapila ta Ředhošť - jezdíme tam občas s manželem nakoupit něco na kluky a nikdy by mě nenapadlo,že tam jezdí i lidičky z Topek.
30. 4. 2010 11:01
30. 4. 2010 10:55
30. 4. 2010 10:49
30. 4. 2010 10:40
30. 4. 2010 10:40
30. 4. 2010 10:40
1 2 Další