Královské chutě: Princ Harry miluje tenhle slaný sýrový koláč s dokonale vláčnou náplní
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 13 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
2. 6. 2010 23:30
Máte-li možnost pěstování zeleniny,pak zkus,pokud ho ještě neznáš, čtyřboč neboli novozélandský špenát (ale obsahuje také kyselinu šťavelovou).Je moc dobrý a nevyžaduje téměř žádnou péči a může se otrhávat dokud nezmrzne.
- http://www.abecedazahrady.cz/default.aspx?article=...
- http://receptar.wordpress.com/2010/02/09/co-je-cty...
- http://www.domacidilna.cz/dilna/dilna.nsf/0/DF3C6A...
- http://www.zahradnictvikrulichovi.cz/prodej/Spenat...
2. 6. 2010 16:32
28[1]_1149861339.gif
2. 6. 2010 12:07
Podobně,třeba se sýrovou omáčkou si můžeš v létě připravit řapíky MANGOLDU, listy zase jako špenát. Na zahrádce se mu dobře daří. Jukni na net:
http://www.slowfood.cz/recepty/mangold-neni-spenat
http://www.semena-osiva.cz/zelenina/mangold.html
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39127
http://www.atojepecka.cz/spenat-mangold-rebarbora/...
2. 6. 2010 08:31
12064805[1].jpg
image[1]_1041140755.jpg
12. 5. 2010 23:09
11. 5. 2010 19:36
11. 5. 2010 08:17
11. 5. 2010 08:10
11. 5. 2010 07:15
004_1075248396.jpg
9. 5. 2010 17:55
9. 5. 2010 17:34
9. 5. 2010 17:19
9. 5. 2010 16:25
9. 5. 2010 16:19
9. 5. 2010 16:11
1 2 3 4 Další