Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„reklama“ Snehulak61, před 21 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas pikatni polevka z cervene cocky,…“ hazel, před 7 hodinami
„Hezký den, my jsme dnes obědvali na etepy. Nejdřív manžel…“ tara23, před 15 hodinami
„Hezký den dnes krupičková polévka a kuře na paprice s…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
9. 5. 2010 16:09
Jinak ten fígl - já myslela, že jsem ho tu popsala - prostě začneš škrábat od hlavičky, tu jemně ale pevně svíráš v ruce. Když máš dlouhý stvol, je ideální ho přelomit (ne rozkrojit!) protože pak perfektně vidíš vlákna, která musíš oloupat a ostrou škrabkou je dát pryč - chce to i dobré světlo. Já teď při dobrém světle už je nelámu, ale ty vlákna jsou vidět, jakoby maliko vystouplé žilky nebo jak to nazvat a radši celý kousek přejedu i 2x. Vlastní dřeň se ve vláknech neoloupe, jak říkám je to fakt o zkušenosti, ostré škrabce a dobrém světlu
9. 5. 2010 16:08
9. 5. 2010 16:08
9. 5. 2010 16:04
9. 5. 2010 16:01
Až vyroste vyfotím ho.
9. 5. 2010 16:00
Špagi škrabku mám perfektní ale ten tvůj fígl neprozradíš?
5. 5. 2010 14:15
Jinam na netu jsem taky vzrostlé rostlinky nenašla, ale přísahala bych, že tu někde jsou, mrknu na Německo
5. 5. 2010 10:56
Ten v květinářství jsme mívali doma a vždy kvetl,bohužel pak z toho byl binec než to odkvetlo,ale byly to takové závoje
5. 5. 2010 10:48
Také jsme doma mívali asparágus v květníku, ale už dávno zašel.
A v květinářstvích dříve mívali haldy asparágusu, protože ho přidávali do každé kytice, kterou vázali.
5. 5. 2010 10:41
5. 5. 2010 08:52
5. 5. 2010 07:38
Iljušo,souhlasím s tebou také bych uvítala ty krásné trhy se zeleninou čerstvou od pěstitelů,ale bohužel i tady v Praze ve vyhlášené Holešovické tržnici,by jste zaplakaly.Je to opravdu bída.Pár zahrádkářů se snaží,ale jinak jsou to překupníci a jezdí do stejných skladů,takže je to kolikrát humus jako v supermarketechPapriky s plísní a až tečou a z toho vyhrabávají ještě dobré, viděla jsem to na vlastní oči brrrr.a věřili by jste,že se najdou lidé,kteří to přesto koupí.
4. 5. 2010 23:07
http://tv.sms.cz/televize/Prima/20100418/123018962...
4. 5. 2010 23:01
4. 5. 2010 21:42
Předchozí 1 2 3 4 Další