Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
MRAZÁK
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 15 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 27 minutami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 13 hodinami
12. 5. 2010 06:31
11. 5. 2010 15:47
11. 5. 2010 13:56
Ešte jedna vec ma napadla, všetky potraviny ukladať do mrazáku suché, bez vlhkosti. Mäso umyjem a nechám osušiť utierkou, až potom do sáčku a do mrazáku.
11. 5. 2010 13:51
11. 5. 2010 13:45
- drobné ovocie do plastových krabíc
- mäso, zeleninu, vňať, polotovary nie do mikroténových vreciek, ale do vreciek určených na mrazenie. Dostať ich v obchode spolu s drôtikmi na uzatváranie.
Sú pevnejšie ako mikrotén a nič v nich necítiť. Mrazák odmrazujem a čistím 1x ročne pred sezónou, teda obyčajne začiatkom júla, prvé idú do mrazáku jahody.
11. 5. 2010 10:39
To mě hned nenapadlo,protože už spousty let žádná zabíjačka nebyla a ani to prase jako dříve půlku jsme kupovávali nemám.
Ale třeba to je tím,chce to vyzkoušet proč ne.Já se na to zaměřím a zkusím to sama.
11. 5. 2010 10:26
11. 5. 2010 10:08
Myslím,že to není hygienou mrazáku.To maso má takovou jakoby pachauť.
11. 5. 2010 08:50
11. 5. 2010 08:39
Dělám to právě pravidelně 1xměsíčně, námraza je malinká, takže během hodiny a půl, max.2 hodin to mám odmražený, vymytý a vyszušený a uklizený a maso spolehlivě nerozmrzne - nacpu to zatím v novinách zabalené do lednice.
Necítím žádný pach
(V lednici tam strčím prášek do pečiva a je to, v mrazáku by to asi nefungovalo, proto ho častěji odmrazím a umeju.)
11. 5. 2010 08:23