Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Domácí vanilkový cukr
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 3 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 7 hodinami
12. 5. 2010 09:47
12. 5. 2010 09:28
Jsem ráda,že se to vysvětlilo,na diskuzi se to najde,proto jsem Srettku o to prosilauž jsem myslela,že jsem něco zvorala já.
12. 5. 2010 09:20
11. 5. 2010 22:31
11. 5. 2010 18:59
11. 5. 2010 16:02
11. 5. 2010 15:41
11. 5. 2010 15:27
11. 5. 2010 14:58
11. 5. 2010 14:21
Kupte si Vanilkový lusk, nejlépe zalitý do fólie, protože ten má v sobě ještě dost aromatického oleje. Sice je to dražší kup, ale pak stačí nasypat klidně celé kilčo cukru do uzaviratelné sklenice, lusk po délce naříznu, poklepu tupou stranou nože a šup s ním do cukru. Z kraje je fajn ho občas protřást.Ale brzo máte rozkošné kilo vanilkového cukru, bez přidaných sajrajtů a voní uplně jinak-krásně Až se Vám bude zdát vysušený, a že to chvíli potrvá, opatřete mu nového parťáka a přidejte ho do cukru,případně dosypejte cukřík.
P.S.dovezli jsme si vanilkové lusky z dovolené, a to byla teprve vůně
vanilkaa.jpg