Soutěžte s The ChilliDoctorem a vyhrajte dárkové sady. Nadělujte slzy v očích pod stromečkem. Darujte chilli dárky!
Pudinková bábovka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 15 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 27 minutami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 13 hodinami
28. 5. 2010 16:30
Súhlasím s jahodou, nemá zmysel otvárať tak skoro rúru, keď bábovka sa pečie dlhší čas. Nikdy nepozerám na hodinky, ale na bábovku v rúre. Keď sa mi zdá povrch dosť upečený, otvorím a vyskúšam špilkou, či je upečená.
27. 5. 2010 21:27
Já jsem se naučila zapnout troubu a nechat ji nahřát a jak trouba vydává teplo tak zadní strana sporáku je krásně teplá a tam mám postavenou mísu s těstem a nechávám je prohřát než je trouba připravená. Těsto je teplé a po vložení do trouby se mi nesráží.
Moje babička měla plynovou troubu bábovky a koláče dávala do trouby hned jak zapálila plamen a její bábovka to byla pohádka.
Takovou už bohužel nikdy neupeče, ale ta chuť se mi vybavuje stále.
Přeji hodně nadýchanou bábovku
19. 5. 2010 13:04
19. 5. 2010 07:48
Kdybyste viděli, jak mě to mrzí, když pokaždé vyndám z trouby placku a letí to do koše
19. 5. 2010 07:44
ne, na to už mě taky upozornili (tchyně, když jsem se ptala na radu), tak troubu otvírám úplně pomalu, ale úplně pomalinku, aby tam nebyl nějakej prudkej závan vzduchu... to samé zavírání. A formy s bábovkou se vůbec ani nedotknu. Ach jo
18. 5. 2010 19:40
18. 5. 2010 18:23
18. 5. 2010 17:05
miluji pudinkovou bábovku (recet zde: www.toprecepty.cz/recept/5361-babovka-z-pudinku/ ) - ale ještě se mi nikdy nepovedla. Vždy se srazí, že vyndavám z trouby placku vysokou cca 2 cm . Už jsem to zkoušela tolikrát a nevím, kde dělám chybu. Zkoušela jsem rady:
- prvních 20 minut neotvírat vůbec troubu,
- do bábovky nepíchat,
- trobu otevřu cca po 30 - 45 minutách a nepíchám do bábovky, jen lehce sáhnu na vršek, zda už je... v tuto chvíli bábovka dosahuje až k okraji, zavřu troubu a když se tam podívám později, tak už najdu jen 2cm sraženou placku
Budu vděčná za rady
Lenka