Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

jahodovy krem do dortu

Petro, zkus si přečíst popis ovocného krému u mého receptu http://www.toprecepty.cz/recept/4784-rezy-z-majolk.... Já ale ovoce vždycky ještě přepasíruju, nemáme rádi v krému zrníčka.

Petro, já už jsem se včera dívala na ten tvůj dotaz, ale nebyla jsem si jistá, jestli bych ti dobře poradila. Každopádně, já mívám stejný problém. Zkus si všechno, co potřebuješ na krém nechat mimo ledničku třeba od rána aspoň 3 hodiny na lince, aby mělo všechno stejnou teplotu. Já jsem to udělala tady u toho receptu s malinami a krém byl super. Taky nevím, jestli ti to pomůže, tak se mrkni..http://www.toprecepty.cz/recept/9997-malinova-rola...

Petro, nevím, zda Ti dobře poradím, ale asi by to chtělo o něco více pudingu, protože mražené jahody obsahují dost vody a ta pak v tom krému dělá neplechu. A když ne puding, tak bych si pomohla želatinou. Ale třeba děvčata budou mít jinou zkušenost.

snazila jsem se udelat jahodovy krem do dortu (500g jahod rozmixovat a v tom uvarit jeden puding a potom smichat s rozslehanym maslem) a uz po treti to mam moc ridke a vyteka mi to z dortu kdyz na to hodim vrchni dil. Trosku se mi krem zdrcnul a tak jsem ho rozehrala a znovu rozmichala, tak nevim jestli to je tim anebo jestli delam neco jineho spatne ;-(

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek