Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

buchta na dlouho

Vsem hrozne moc diky za rady! Jdu to vsechno projit a udelam konkurz :-) Diky moc!!!

Katko, a co třeba toto http://www.toprecepty.cz/recept/2988-tvarohove-sat......?...jsou výborné, dlouho vydrží a je to rychlovka...:-)

Kateřino, pokud chceš na cestu jen tak něco na zub, tak asi nejlepší by bylo něco z vánočního cukroví, dobrou výdrž má linecké pečivo. Můžeš třeba upéct 2 pláty lineckého těsta a slepit je marmeládou. Já jednou na vánoce upekla linecké koláčky, ale neslepila jsem je.Pak jsem je zapoměla v krabičce zastrčené ve spíži a objevila jsem je téměř po roce. Ještě se daly jíst.
Rozhodně nepoužívej ovoce ani tvaroh - mohlo by to zplesnivět v teple.
Nebo pokud chceš mít nějakou buchtu až dorazíte na místo určení, tak jestli tam bude mikrovlnka, tak si vezmi sebou suroviny a upeč v mikrovlnce. Podívej se na rychlokoláč pro jednoho: :-p
http://www.toprecepty.cz/recept/4127-rychlokolac-p... - je moc dobrý, rychlý a téměř bez nádobí (potřebuješ jen lžíci a min.půllitrovou misku nebo jumbohrnek).
Podívej se i na další moučníky z mikrovlnky.

Katerinko, nevím také, k jaké příležitosti to je, ale pochopila jsem, že spíš na cestu do auta na dovču, tak se připojuji a jak píše vybusna, tak ty ořechové trvanlivé řezy doporučuji, dělávala je už moje babička na vánoce a vydrželi až do Silvestra(a poleva tam být nemusí). Potom mám ráda moučníkhttp://www.toprecepty.cz/recept/12332-krupavy-mali..., ovoce bych nedávala a dala bych více těch čokosušenek, je to vlastně bábovkové třené těsto - pokud máš svoje vyzkoušené třené těsto, tak ho použij a vylepši ho právě čoko sušenkami-je to bezva.
A ještě vydrží opravdu dlouho vláčný [uri
www.toprecepty.cz/recept/11907-kolac-s-nutellovou-dusi/ - ovoce bych také nedávala a dala více nutelly, nebo přidala čokoládu, nebo čokosušenky(je to něco mezi bábovkou a perníkem díky skořici).
Potom ráda dělám http://www.toprecepty.cz/recept/11123-babiccin-von... - udělala bych bez ovoce a bez krému(voní pěkně po vaječném koňaku).
Moučníky s máslem vydrží déle vláčné, než olejové, ty jsou potom sušší.
Je dobré si to třeba z poloviční dávky vyzkoušet předem a udělat, co Vám bude chutnat.;-)
Vypsala jsem Ti jednoduché moučníky a dají se všechny péct na plechu i ve formě, jen musíš třeba upravit dávky...:-)

Kateřino, já bych ti doporučila např. http://www.toprecepty.cz/recept/3355-tvarohova-sto.... Nevím k jaké příležitosti to potřebuješ, ale velmi se mi na delší dobu spotřeby a cestování osvědčilo i http://www.toprecepty.cz/recept/2698-slepovane--ko... nebo http://www.toprecepty.cz/recept/2958-dobre-orechov....

katerina....tento pernik by som ti neodporucila...pokial ho chces zobrat na cesty....chutove je bajecny, ale dost sa drobi...na cesty sa nam vzdy jednoznacne osvedcil tento
http://www.toprecepty.cz/recept/4701-karamelove-op...
tak narychlo som prebehla a uz podla nazvu by som videla ako dobry tento
http://www.toprecepty.cz/recept/11317-orechove-rez.....len mozno tej cokoladovej polevy by som urobila citronovu...neviem ako to budes mat s transportom a citronova sa mi zda taka nerozpustnejsia, ako cokoladova

Jeee, diky, Ivulinko, tak to je super recept! Bohuzel ho v lednicce nechat nemuzu - beru ho na cesty a dorazime prave az ve stredu :-( Ale treba to vydrzi. Diky moc.

Kateřinko, mám velice dobrou zkušenost s perníky na plechu, tenhle by ti mohl do středy vydržet, ale jen tehdy, když ho do té doby nesníte:-D A navíc nemusíš nic vážit, je to hrníčkový recept.;-)
Jo a ještě...snažila bych se ho do té doby uchovávat v ledničce, aby nezačal plesnivět.
http://www.toprecepty.cz/recept/3606-andelsky-nady...

Rada bych Vas poprosila o radu. Neznate nejakou buchtu/kolac/cokoliv sladkeho, co bych mohla upect v patek a ve stredu by to bylo jeste jedle? Diky moc za kazdou radu.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek