Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,41 g |
| Tuky | 25,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 80,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.
Krok 2: V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody.
Krok 3: Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí).
Krok 4: Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Moje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 32 minutami
Likérové špičky
Sahula před 2 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 2 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 2 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 4 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 4 hodinami
Tématické fráze:
ňadro anatomie,
recept na šalši
Suroviny:
prsa kuřecí,
rebarbora,
med,
smetana,
sůl,
máta
Komentáře (5)