Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí "čína"

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

barbra

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 740 kJ /
1 372 kcal
Bílkoviny251,00 g
Tuky40,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 690 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,40 g
Sacharidy2,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso osolíme, opepříme, nakrájíme na nudličky a osmažíme. Krok 2: Salám si nakrájíme na nudličky a dáme osmažit k masu. Krok 3: Zalejeme kečupem a pak přilejeme vodu. Provaříme. Krok 4: Zahustíme moukou, rozmíchanou ve vodě. Krok 5: Připravíme si babicovu rýži: rýži zalejeme převařenou vodou a 3-5 minut necháme spařit. Krok 6: Pak rýži necháme okapat a na pánev si dáme trochu oleje a rýži na něm smažíme, dokud nezmění barvu. Krok 7: Rýži zalejeme vodou a dáme na ni půlku cibule s napíchaným hřebíčkem. Vaříme do měkka.

TIP: Co dobrého připravit z kuřecího masa

Zveřejněno 6. 3. 2010

Poznámka autorky barbra

Je to podle mě rychlý a jednoduchý recept, který zvládne každý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí "čína"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYvW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí "čína"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYvW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

dobrý a rychlý recept

dNEŠNÍ OBÍDEK MĚL VELKÝ ÚSPĚCH, JEDNODUCHÝ A VELICE CHUTNÝ RECEPT ....
;-)

Dobrý den Barbro .. vaše jídlo je velice dobré a úžasné velice mi chutna :yes: ;-):-):-)):-D:-K:

barbra: Děvče,var,a věř tomu, že ti,co píšou takovou kritiku, většinou pripali i vodu na čaj:-O:-O:yes:

já vím,mě baví vařit,ráda vymýšlím nové recepty a jsem ráda když chutná ostatním,ale bohužel se tady najdou takoví kteří mi zkazí,to čeho nedocílili..je hold krize a musíme se naučit vařit z toho co je pro nás cenově výhodné..ale jinak DĚKUJI MOC!!:yes: vážím si toho!

já vím,mě baví vařit,ráda vymýšlím nové recepty a jsem ráda když chutná ostatním,ale bohužel se tady najdou takoví kteří mi zkazí,to čeho nedocílili..je hold krize a musíme se naučit vařit z toho co je pro nás cenově výhodné..ale jinak DĚKUJI MOC!!:yes: vážím si toho!

Ahoj Barbro, nejostřejší a někdy i pěkně hnusné kritiky pramení od neregistrovaných. Z toho si nic nedělej, jsi šikovná holka, že se učíš v Tvém věku vařit:yes:Měj se hezky, užívej si krásně adventní čas;-):-K

hm děkuji no....možná nejsem ještě tak dokonalá kuchařka,ale jáá se ještě určitě polepším,ale teď je mi to jedno!!!!Mám na to ještě určitý věk,abych to vylepšila!!!!A to že vás můj recept nezaujal nebo něco,tak neznamená,že hned sem musíte dávat váš komentář,nestojím o něj...ale i tak díky..potěšilo mě to

Teda tento recept to je fakt super:yes: Až někdy budu potřebovat držet dietu, tak mi bude stačit si ho přečíst a přejde mě chuť na cokoliv:-D

kepuč na vaření může použít jen barbar:-((

Tyhle žabomyší války o "ten jediný správný" název receptu mě vždycky spolehlivě otráví náladu....:no:
Nechápu, proč Dominika neregi. místo planého mentorování nevloží nějaký recept? Třeba na SVOU čínu. Myslím, že každý, kdo vkládá recept, má právo pojmenovat si ho po svém.
Hani, přidalas sem překrásné fotečky:yes: Ostatně, jako vždy!:-)

to je jako kdybyste řikala vaší svíčkové svíčkové a dávala do ní ní jahody a maliny.:-/

Nevím proč bych tomu neměla říkat čína když tomu u nás tak říkáme.:-! Říkejte si tomu každý co chcete ale je to moje a můj název já tomu tak říkám a nevím proč bych to měla přejmenovat.

Slovo "čína" v názvu jsem dala do uvozovek, snad to tak bude lepší, já si taky myslím, že s čínským jídlem tohle nemá naprosto nic společného :-O

:-D kečup,žádná sójovka a žádná zelenina...to je teda \"Čína\" za všechny prachy

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
kuřecí čína, kuřecí čína recept, top recepty kuřecí čína, dokonala cina recept, jak správně uvařit čínu, recept kuřecí čína, čína recept, kuřecí čína recepty, recept na čínu-top recepty, kuře čína, recepty kuřecí čína, čína kuřecí, jak varit činu, varit cinu, dokonalá čína, recepty na kuřecí čínu, čína recepty, jak se vari cina, recepty on line kuřecí čína, čina s vepřove svičkove

Suroviny:
prsa kuřecí, kečup sladký, salám šunkový, sůl, pepř, mouka, rýže, olej

Přidat fotografie receptu