Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 447 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 168,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 0,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2nB
Moje poznámka
Pečené kuře se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2nB
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 4 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 6 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečené kuře se zelím,
kuře se zelím,
pecene kure,
kuře pečené se zelím,
pečená kuřecí stehna se zelím,
pečené kuře recept se zelim,
pečené kuře s kysaným zelím,
kuře alá kachna na zelí,
kure se zelim recept,
pečené kuřecí stehna se zelím,
pečená kachna se zelím,
recepty kuře se zelím,
recepty pečené kuře se zelím,
kure ze zelim,
pecene kure jako kachna,
kuřecí se zelim,
pečené kuře na zelí,
recept kuře se zelím,
pečené kuře recept,
pecene kure ze zelim
Suroviny:
kuře,
zelí kysané,
slanina anglická,
špek,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (6)