Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 199 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
Tuky | 24,74 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 404,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Moje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 17 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 18 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 53 minutami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 1 hodinou
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 2 hodinami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 3 hodinami
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Karel849 před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
martiline před 5 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Petra1943 před 5 hodinami
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 6 hodinami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 6 hodinami
Tématické fráze:
vlacne rizoto,
kuřecí rizoto se smetanou,
rizoto se smetanou,
jak se správně dělá rizoto,
vláčné rizoto recept,
rizoto se smetanou recept,
jak správně udělat rizoto,
pečené rizoto,
rizoto ze slepice,
rizoto recept,
rizoto porce,
jemné houbové rizoto se smetanou,
stava na rizoto,
parmazán rizoto,
zelenino rizoto recept,
nejlepsi rizoto s okurkou,
rizoto,
1 porce rýže na rizoto,
risoto,
kuřecí rizoto s okurkou
Suroviny:
rýže,
máslo,
cibulka,
hrášek,
kukuřice,
mrkev,
maso kuřecí,
smetana,
paprika sušená sladká,
podravka,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
okurka čerstvá
Komentáře (11)