Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 297 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché a dobré kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zzgv
Moje poznámka
Jednoduché a dobré kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zzgv
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 5 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 6 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 39 minutami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 4 hodinami
Tématické fráze:
na kolik stupnů se peče kuře,
na kolik se peče kuře,
na kolik se peče kuře,
jednoduché pečené kuře,
recept na dobré pečené kuře,
jednoduché kuře,
na kolik stupňů se peče kuře?,
na kolik stupnu pect kuře,
dobré pečené kuře,
jednoduchý recept na kuře,
na kolik péct kuře,
na kolik se pece kure?,
jednoduché recepty kure,
na kolik stupnu se pece kure,
pecene kure jednoduche,
pečené kuře kolik stupnu,
pečené kuře na kolik stupňů,
na kolik stupnu pečeme kuře,
jednoduchý recept na pečené kuře,
jednoduche kureci recepty
Suroviny:
koření na pečené kuře,
žampióny,
česnek,
cibule,
libeček,
kuře,
máslo
Komentáře (15)