Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Maryla337 Maryla337

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme drobně pokrajenou cibulku, přidáme omyté a nakrájené ředkvičky a necháme podusit. Krok 2: Přidáme půlku masoxu a vodu, necháme ředkvičky změknout. Zakvedláme vajíčkem. Krok 3: Podle chuti dosolíme, opepříme. Podáváme s pečivem.

Zveřejněno 2. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkxn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkxn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Tak tohle je moje mládí, mamka ředkvičky dělávala stejným způsobem (jen místo houbového bujónu dávala klasický masox). Také si občas vzpomenu a uvařím, ovšem bez masoxu, je to stejně dobré.

Jezis ja ty redkvicky musim fakt zkusit! A dobrej napad ten houbovej masox (ja vim, glutamaty, ale jednou za deset let....):-p. Myslim, ze mi bude smakovat, dam jen bilek

Tématické fráze:
ředkvičkova smazenice

Suroviny:
ředkvičky, cibulka, bujón houbový, voda, vejce, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu