Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky KOČUDŽANG (J.Korea)

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 306 kJ /
1 029 kcal
Bílkoviny80,98 g
Tuky75,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso – odřezky, které nám chtě – nechtě, vznikají při porcování masa nakrájíme na nudličky. Větší cibuli, nakrájíme na úzké měsíčky a smícháme s masem. Krok 2: Nyní do této cibulovo-masové směsi ručně zapracujeme uvedené množství paprikové pasty Kočudžang a necháme cca 30 minut odležet v chladu. Krok 3: V pánvi Wok si rozpálíme trochu oleje a vložíme masovo-cibulovou směs. Opékáme cca 8-10 minut za stálého promíchávání nebo prohazování. Krok 4: Jakmile je maso skoro hotové a bytem se šíří vůně Korejského poloostrova vmícháme zeleninovou směs, podlijeme troškou vody a podusíme lehce do prohřátí, aby zelenina byla ještě trochu křupavá. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 5. 7. 2010

Poznámka autora Colombo65

Pasta v Tescu 500g za 250,-Kč já šel kolem byla sleva na 25,-Kč. Výborné a hlavně zase něco jiného a pikantního.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27AP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27AP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Tak tento recept se mi hodně líbí. Ráda kombinuji maso se zeleninou a tu pastu vyzkouším.:yes:+3

ty mas vzdy tak priblizne 5 surovin a vzdy z toho nieco pekne vykuzlis..jednoduche a myslim si (podla surovin), ze aj chutne :yes:

... vona je to taky dálka z Hungary;-);-);-)

Otíku - tys to tam ještě neměl tu pastu, promíííííň :-O:-O:-8:-8:-D:-D

... ženský, sakra na co já tam vkládám ty fotky;-);-);-)

Otíku - není ta pasta v takové menší skleničce? Mně to něco říká, že jsem ji snad zahlédla... Jinak určitě změna a dobrá to bude.;-);-)

Tématické fráze:
veprove nudlicky, vepřové odřezky, korea recepty, vepřové nudličky recept, recepty korea, vepřove nudličky wok, korejske vepřove, pasta kočudžang, korea recept, korejské recepty, papriková pasta kočudžang, odřezky z vepřového masa, kuřecí korea, korejské kuřecí nudličky, kuřecí nudličky korea, wepřové maso, korejské křupavé maso, kuřecí maso korea, recept na koreu, korea moučníky

Suroviny:
ořez vepřový, pasta papriková, cibule, směs zeleninová mražená, sůl, olej, voda

Přidat fotografie receptu