Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na kari

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dvorte

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie832 kJ /
199 kcal
Bílkoviny4,50 g
Tuky4,50 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do zapékací misky vyklopíme jogurty, přidáme vylisovaný česnek, kari, sůl a vše dobře promícháme. Krok 2: Kuřecí maso omyjeme a vložíme ho do připravené marinády z jogurtu tak, aby maso bylo celé pokryto jogurtem, necháme chvíli uležet-nejlépe přes noc a zapečeme v troubě za podlévání vodou. Jogurt se pečením jakoby srazí, kvůli omáčce podlévám trochu více a na konci zahušťuji smetanou, vynikající s rýží.

Zveřejněno 11. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w0N1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w0N1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Petr: Já mám nejraději jogurt bílý Hollandia.

Tak jsem to dneska uvařil (podotýkám, že jsem kuchař začátečník) a moc se mi to nepovedlo. Bylo to strašně kyselý, nejspíš kvůli tomu bílýmu jogurtu... Možná to je typem, já použil bílý jogurt Otma.

Dneska jsem si dělala k obědu a bylo to fakt vynikající!!!:-pDěkuji moc za recept určitě budu dělat častěji!!Fotečky dodám příště dnes sem měla na spěch!:-K:-)) Bodík pro tebe za tu dobrotu!

Diky moc za privitani:-) CAsto odsud beru inspiraci, tak jsem chtela take necim prispet a priznam se, ze jsem hledala, jestli tu recept uz neni a nenasla ho, tak se omlouvam za duplicitu:-) Kazdopadne fotky pridam, az tuhle namku budu delat priste:-)

Škoda,že tu není i fotečka s postupem,to je hned recept zajímavější,tak příště.;-)sice je to 5 receptík,ale stejně je nakonec každý jiný.Máme to taky rádi kuře na kari.:-KDávám bod:yes:
Dvorte vítám Tě na topkách a doufám,že se ti bude mezi námi líbit.tak Vítej.;-):-K

Tématické fráze:
kuře na kari, kuře na kari omačce, kuře na kari recept, recepty kuře na kari, kari kuře, recept kure na kari, kuře recept, kuřecí na kari, kuře na kari s rýží, kari, kuře na kary, kuře kari, kuře na kari s jogurtem, recept na kuře na kari, kuře s jogurtem, kuře s kari, kuřenakari, kuřecí kari, nejlepší kuře na kari, recept na kari

Suroviny:
řízky stehenní, jogurt, sůl, česnek, koření kari

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu