Postup přípravy
Krok 1: zjednodušená šperkařská technika BLENDOVÁNÍ: obr.1 - z tmavé hmoty uděláme tenký váleček, jako šňůrku a obalíme jej ve světlé hmotě, silné cca 2-3mmm.
Krok 2: obr.2 - vzniklý váleček obalíme ve světle hnědé hmotě silné cca 2-3mm.
Krok 3: obr.3 - nakrájíme cca 3-4mm široké kroužky, hranolky, oválky - jak to vyjde.
Krok 4: obr.4 - můžeme rukou dotvarovat do tvaru kostičky, aby do sebe lépe zapadalo, ale můžeme nechat i šišaté a případné vzniklé mezery při rozválení doplnit kuličkou hmoty v barvě dle fantazie.
Krok 5: obr.5 - přes pečicí papír vyválíme do tenké vrstvy, jednotlivé válečky se spolu spojí a podle tahu válečku se tvary deformuji a protahují a prolínají, každý je originál.
Krok 6: obr.6 - hotový kousek, tenké v tomto případě cca 2mm.
Krok 7: obr.7 - růžička z blendované hmoty
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blendované čokoládové košíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKWM
Moje poznámka
Blendované čokoládové košíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKWM
Nejnovější recepty
Ředkvičkový salát
Přidáno před 39 minutami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 55 minutami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mandlovými lupínky
Přidáno před 2 hodinami
Linecký tvarohový koláč s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 26 minutami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 52 minutami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 2 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 4 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 5 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
cokoladove kosicky,
výroba čokoládových ozdob,
výroba čokoládových košíčků,
čokoládové ozdoby postup,
zdobení košíčků,
čokoládová potahovací hmota,
cokoladove ruzicky,
jak vyrobit čokoládové košíčky,
výroba čokoládových růžiček,
videa vyroby cokoladovych ozdob,
čokoladove ozdoby jak vyrobit,
čokoládové košíčky recept,
blendovací metoda,
cokoladové ozdoby postupy,
jak vyrobit cokoladovy kosicek,
domaci vyroba ozdob z marcipanu,
technika čokoladovych ozdob,
kosíčky čokoládové,
čokoládové ozdoby videorecepty,
jak udělat čokoládové ozdoby
Suroviny:
marcipán falešný,
hmota potahovací,
kakao,
potravinářské barvivo
Komentáře (15)