Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masákový guláš s uzeným masem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: dle porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 536 kJ /
606 kcal
Bílkoviny22,96 g
Tuky1,74 g
Vláknina57,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy117,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na proužky, osmažíme jí na oleji, přidáme česnek na plátky a až se cibule osmaží, dáme všechny masáky nakrájené na hrubé větší kusy, přidáme veškeré koření, dáme pokličku a dusíme ve vlastní šťávě, ale můžeme přidat něco vody. Krok 2: Guláš zahustíme jíškou, přidáme plátky masa a podusíme zvolna 15 minut, aby se maso prohřálo a pustilo do guláše uzenou chuť.

Zveřejněno 11. 8. 2010

Poznámka autorky Bibinka

Guláš z masáků, je opravdu jako z masa a s uzeným to nemá chybu a my si moc pochutnali! Jako přílohu jsem udělala knedlíky, ale jdou k tomu i jiné přílohy-těstoviny, rýže, brambory, nebo jen pečivo. Doporučuji vyzkoušet!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/00GK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/00GK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:yes:je to fajn

Bábinko, už jen masáci je ňaminka. +bodík4. Kousíček uzeného se hodí i dovnitř, do obi, ale super je i v segedýnu. Opravdu ale málo, aby jsme nepřerazili chutě.

Bibi, ani já jsem to s uzeným ještě nedělala, ale teď bych mohla;-):-p:yes:

Bibinko, kombinaci hub a uzeného jsem ještě nezkoušela, mám co dohánět;-) ta představa mě ale láká :-p:-p:yes:

Určitě zkusím... musí to být dobré:-*

Tématické fráze:
fazolový guláš s uzeným masem, guláš z masáků, masáková polévka, houbový guláš s uzeným masem, gulas z uzeného masa, houbový guláš z masáků, segedínský guláš s uzeným masem, masaky na paprice, hovězí guláš s uzeným masem, veprovi gulaš z uzenim masem, recept na fazole s uzeným masem, vepřový guláš s uzeným, houby uzené, uzené houby, s uzeným masem, uzené maso recepty, smazakovy guláš recept, houbová, guláš auzenina, guláš vepřový s uzeným, bramborový guláš s uzeným masem

Suroviny:
houba masák, cibule, česnek, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř, koření houbová variace, gulášová kostka, sůl, olej, jíška světlá instantní, maso uzené, koření

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu